Yhteystiedot

Yhteystiedot

SULJEMME SHOWROOMIMME PYSYVÄSTI 27.5.2022.

Siihen saakka olemme avoinna maanantaista perjantaihin klo 10:00-17:00

Kruunuvuorenkatu 2LH 3,

00160 Helsinki.

Sijaitsemme kivijalassa katutasossa, sisäänkäynnit 2C ja 2D-porraskäytävien vieressä.

Lisätiedot: Jenni Permanto p.0400 213227


MEILLE ON HELPPO TULLA

Green Interior Hub sijaitsee Helsingin ytimessä Katajanokalla viiden minuutin kävelymatkan päässä keskustasta. GIH on ainutlaatuinen ekologisia arvoja vaaliva B-to-B-myynti- ja kohtaamispaikka, jossa markkinointi ja tarjonta kohdistetaan pääkaupunkiseudun suunnittelijoille, urakoitsijoille ja kiinteistöjen omistajille. Green Interior Hub erinomainen paikka saada omat tuotteet esille ja tavoittaa oma kohdeyleisö tehokkaasti! Tervetuloa tutustumaan!

Tule meille partneriksi

Etsimme kestävän ja vastuullisen rakentamisen ja sisustamisen materiaalien ja tuotteiden valmistajia sekä edustajia, jotka haluavat tehostaa läsnäoloaan ja myyntiään pääkaupunkiseudulla. Odotuksena on että tuotteet täyttävät ekologisuuteen, kierrätettävyyteen, terveyteen ja uusiokäyttöön vaadittavia ominaisuuksia.

Tarjoamme tilaa ja palveluja yrityksille, jotka edustavat kestävän kehityksen mukaisia materiaaleja, tuotteita ja laitteita tulevaisuuden rakentamisen vaatimuksiin. GIH-showroomissa palvelemme myös kuluttajia niiltä osin kuin tulevien partnereiden tuotteet sen mahdollistavat.

GIH:ssä esiteltävät tuotteet muodostavat tavoitteellisesti toisiaan palvelevan kokonaisuuden. Synergia syntyy tavoitteista ja samankaltaisesta asiakaskunnasta. 

Lisätietoja:

Jenni Permanto

p.0400 213227

Ota meihin yhteyttä

 Haluatko meidän ottavan sinuun yhteyttä? Täytä lomake ja kuulet meistä pian!