Varaa tila tapahtumallesi​

Ota yhteyttä

Green Interior Hub (GIH) Helsingin Katajanokalla on 500m2 kokoinen kestävän rakentamisen ja sisustamisen showroom, verkostoitumisympäristö ja myymälä. Tammikuun 2022 alusta alkaen meillä voi järjestää viihtyisiä tapahtumia (yksityiset ja kaikenlaiset yritykset) arki-aukioloaikojen ulkopuolella (ma-pe 17-21 ja la 9-21).

Tapahtumatoimintaan on varattu noin 50m2, kokonaisuudessaan tilaa liikkua on noin 50-100m2, kuitenkin rajoitetusti, eli aivan koko tila ei ole virallisesti tapahtumakäytössä. Istumapaikkoja on 30 kpl ja seisomaan mahtuu tarvittaessa vielä enemmän vieraita. Henkilökuntaa on paikalla sovitusti GIH:n puolelta hoitamassa käytännön asioita ja varmistamassa vieraiden viihtymisen. Tilassa on GIH Pop Up Cafe eli tarjolla on perusvarusteltu keittiö, jääkaappi ja järjestämme toiveiden mukaan myös catering -mahdollisuuksia lähiseudun kumppanien kanssa. Tarjoiluista veloitetaan lisämaksu. Catering-palvelut on varattava ja maksettava vähintään 10 päivää ennen tilaisuutta. Olethan yhteydessä mahdollisimman pian sen suhteen, mitä haluaisit tarjolle!

Hinta (summiin lisätään alv) on 70€ / tunti (min. 3 tuntia) tai 360€ noin 6 tuntia tai 600€ noin 12 tuntia. Laskutamme 100€+alv varausmaksun 10 vuorokautta ennen tilaisuutta. Maksu on sitova, sitä ei palauteta, ja se varmistaa varauksen. Jos maksua ei suoriteta, joudumme valitettavasti peruuttamaan varauksen, tarjoilut ja vapauttamaan tilan.