Vastuullista sisustamista
Kestävää rakentamista
Ympäristöystävällisiä valintoja
Previous
Next

Partnerimme ovat kestävän rakentamisen tai sisustamisen materiaalien ja tuotteiden valmistajia sekä edustajia, joiden tuotteet täyttävät ekologisuuteen, kierrätettävyyteen, terveyteen ja uusiokäyttöön vaadittavia ominaisuuksia. Tutustu alla partnereihimme ja heidän tuotteisiinsa! 

Havuu

Havuu suunnittelee ja valmistaa omassa tehtaassaan Hollolassa laadukkaita ja persoonallisia monitilatoimistoratkaisuja julkisiin tiloihin. Lisäksi Havuu valmistaa laadukkaita ja inspiroivia kalusteita koteihin.

Havuussa ajattelu on modulaarista. Kaikki tilaratkaisut ja kalusteet ovat muunneltavia ja monikäyttöisiä. Räätälöitävyys ja suunnittelu yhdessä asiakkaan kanssa ovat avainasemassa.

Havuun materiaali ja tuotantomenetelmät ovat poikkeuksellisia. Elementit ja kalusteet valmistetaan omassa tehtaassa Suomessa Metsä Woodin Kerto®-viilupuumateriaalista, ja valmistustapa mahdollistaa suunnittelussa vapaan muotokielen. Lopputuotteessa näkyy käsityöläismäisen persoonallinen jälki.

Havuun tuotteet ovat hyvin ekologisia ja ilmastoystävällisiä, ja tuotantoprosessissa materiaalihävikki on mahdollisimman pieni. Lisäksi kalusteet ovat laadukkaita ja kestäviä.

Tutustu Havuun osoitteessa www.havuu.fi ja kalusteiden verkkokauppaan www.havuuliving.com

Lennol Oy

Lennol on tekstiilisisustamisen ja pehmusteiden asiantuntija. Me suunnittelemme ja valmistamme tekstiilejä ja pehmusteita yrityksille sekä julkiselle sektorille. Toteutamme asiakkaidemme kanssa monipuolisia sisustamisen projekteja, joissa osaaminen tämän päivän materiaaleista yhdistyy vahvaan visuaaliseen näkemykseen. Meillä on uniikkeja itse kehitettyjä tuotteita sekä asiakkaiden tarpeisiin räätälöityjä kokonaisuuksia.

Perheyrityksemme on toiminut yli 50 vuotta, vuodesta 1967 saakka. Tehtaamme toimii Etelä-Pohjanmaalla, Jalasjärvellä, vajaan 30 työntekijän voimin. Olemmekin ylpeästi kotimaisen, vastuullisen tuotannon puolestapuhuja.

OTA YHTEYTTÄ MYYNTIIN JA KYSY LISÄÄ!
myynti@lennol.fi | 0207 756 137
www.lennol.fi

Kustom
Furniture
Finland Oy

Valmistamme sohvia ja nojatuoleja mittatilaustyönä omalla verstaallamme Tampereella.

Toivotamme sinut tervetulleeksi liikkeeseemme inspiroitumaan! Voit myös vierailla verkossa osoitteessa www.kustom.fi ja tutustua tuotevalikoimaan ja konseptiin.

Yhteystiedot: +358 400 152 656

info@kustom.fi

Karuwood

Karuwoodin tuotteet ovat karun kauniita, industrial-tyylisiä huonekaluja. Puusepäntyönä valmistetut huonekalut on tehty kestämään aikaa ja kulutusta. Yrityksen keskittyminen uusiutuviin ja kierrätettyihin materiaaleihin palvelee asiakkaita, joille kestävyys ja luonnonmukaisuus ovat tärkeitä arvoja. 

Karu kestää elämää kanssasi.

 

OTA YHTEYTTÄ:
info@karuwood.fi
www.karuwood.fi

 

Sukarwood

Sukarwood valmistaa sellusta ekologisia valintoja valaistukseen, henkareihin ja säilytykseen. 

Yritys noudattaa toiminnassaan kiertotalouden periaatteita hyödyntämällä myös tuotannossa syntyvät ylijäämäpalat. 

Sukarwood tuotteet ovat 100% kierrätettäviä, kotimaista designia. 

Lue lisää: www.sukarwood.fi

Ota yhteyttä: info@sukarwood.fi I +358 40 832 0128

 

 

 

Siparila Oy

Siparila on puun hienoista ominaisuuksista inspiroituva alan suunnannäyttäjä. Autamme asiakkaitamme löytämään puut parhaat ominaisuudet, ja haluamme tehdä puulla sisustamisesta ja rakentamisesta elämyksellisen kokemuksen niin kodin sisustajalle, kuin ammattirakentajallekin. 

Rakennamme tuotteemme puun yksilöllisiä ominaisuuksia kunnioittaen, jotta jokaisessa kohteessa olisi mahdollisuus nauttia puun tuomasta yksilöllisestä tunnelmasta.  

Lue lisää: www.siparila.fi

Ota yhteyttä: myynti@siparila.fi I 010 4242 000

 

Genelec

Genelec perustettiin vuonna 1978, ja siitä lähtien yritys on kehittänyt korkealaatuisia aktiivisia tarkkailukaiuttimia ammattikäyttöön. Vuosien saatossa Genelecin tuotekehitys on vastannut asiakkaiden tarpeisiin kehittämällä lukuisia innovatiivisia teknologioita ja uudenlaisia kaiuttimia, joista on tullut esikuvia koko ammattistudio-alalle. 

Genelecin suunnitteluperiaatteet ovat alusta asti pohjautuneet kestävään kehitykseen ja ympäristöarvoihin. Tavoitteena on tarjota suorituskykyisiä ja toistoltaan neutraaleja kaiutin- ja alabassokaiutinjärjestelmiä äänentoistoalan ammattilaisille ja harrastajille. 

Lue lisää: www.genelec.fi

Ota yhteyttä: genelec@genelec.com I +358 17 83 881

Gardin

Gardin on kokonaisvaltaisen auringonsuojauksen ammattilainen – PVC-vapaiden tuotteiden valmistus ja showroom Espoon Juvanmalmilla. 

Valikoimasta löydät korkealaatuiset screenverhot, pimennysverhot ja aurinkosuojaverhot. Tuotteet valmistetaan käsityönä Suomessa. 

 

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ!
ville@gardin.fi | 0400 262 172
www.gardin.fi


INNOfloor Oy

INNOfloor on puulattioiden rautainen asiantuntija ja innovatiivinen edelläkävijä. Tuomme maahan kokonaisvaltaisia lattiaratkaisuja uuden ajan akustisista lattiajärjestelmistä erilaisiin laadukkaisiin aitoa puuta oleviin lattiapinnoitteisiin.

Puulattia luo kodikkaan tunnelman ja tuntuu jalan alla pehmeältä ja lämpimältä. Aito puulattia on aina yksilöllinen sillä ei ole kahta samanlaista.

Kärkituotteemme on kovetettu B:hard-puulattia, joka on uuden Forte-lakan kanssa markkinoiden kestävin puulattia. Se kestää hyvin kodin lattioihin kohdistuvat haasteet ja on erinomainen lattiaratkaisu myös julkisiin kovan kulutuksen tiloihin.

B:hard-puulattia on turvallinen ja ekologinen. Hinnaltaan se on edullinen mutta ominaisuuksiltaan ylivertainen verrattuna vastaavanlaiseen perinteiseen lankku- ja kalanruotoparkettiin.

Lue lisää: www.innofloor.fi

Ota yhteyttä: info@innofloor.fi, p. 010 5819 330